Dina svingbilder är dina
Vi vet att en video eller bild på din sving är personlig. Här är exakt vad som händer med bilden från att du laddar upp den tills den är borta.
Så lagras bilderna
Svingbilden laddas upp krypterat och sparas i ett privat lagringsutrymme knutet till ditt konto. Ingen annan användare kan nå dina bilder, och de visas aldrig publikt i appen.
Så används bilderna
Bilden skickas till vår AI-modell enbart för att skapa din analys. Vi säljer inte bilderna, visar dem inte för andra och använder dem inte för att träna AI-modeller.
Så länge sparas de
Bilden sparas i 10 dagar så att du kan jämföra före och efter. Därefter raderas den automatiskt. Själva textanalysen kan du välja att behålla i din historik.
Så raderar du
Radera en enskild bild direkt i coachen, eller radera hela ditt konto med all data under Profil. Radering sker omgående och kan inte ångras.
Kort och gott
- Ingen delning med tredje part utöver AI-analysen som skapar ditt svar.
- Ingen modellträning på dina bilder eller dina coachfrågor.
- Automatisk radering av svingbilder efter 10 dagar.
- Du kan när som helst begära utdrag eller radering av all din data.
Frågor om dina uppgifter? Hör av dig via profilsidan så svarar vi inom några dagar.